930×122 CAPRA 5

Arges

Subiect fierbinte: Cursuri online pentru elevi și studenți din cauza căldurii!

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu, este adeptul cursurilor desfășurate în regim fizic, chiar și în contextul crizei energetice cu care ne confruntăm.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Măsura trecerii în online nu ar trebui luată în calcul în județul Argeș, declară acesta. Prefectul și-a susținut poziția și în discuțiile purtate cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Argeș.

Discuții pe acest subiect ”fierbinte” au tot avut loc, de la deschiderea noului an școlar, în unitățile școlare din toată țara.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Mutarea cursurilor online din cauza lipsei căldurii nu trebuie să fie luată în calcul în Argeș! Nu este o soluție dacă nu este vorba despre situații critice!

Am participat la o videoconferință condusă de premierul Nicolae Ciucă, cu tema măsurilor pentru sezonul rece care a exclus trecerea școlilor în sistemul online. Ulterior am avut o discuție, tot pe această temă, cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Argeș. La acest moment, nu avem probleme sau semnale negative venite din județ în acest sens.

Locul elevilor este în bănci și al cadrelor didactice, la catedră și nu în fața calculatoarelor.

Mă bazez pe directorii școlilor să gestioneze această situație și îi anunț public că orice întrebare venită din partea dumnealor, pe această temă, va fi tratată cu responsabilitate.”, transmite prefectul Radu Perianu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3