EcoMoto 930×122

subofiter penitenciar mioveni

SUBOFIŢER DIN ARGEŞ, MORT LA 50 DE ANI. ERA LA SERVICIU

UPDATE ora 20.30: Subofiţerul de la Penitenciar a decedat! Avea aproximativ 50 de ani. Urmează să se stabilească motivele care i-au pus capăt zilelor, dar asta după efectuarea necropsiei. Urmează şi o anchetă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care moartea s-a produs.

Citiți și: CAZUL ȘOCANT DIN CARACAL SCHIMBĂ LEGEA LA 112

Potrivit unor surse de încredere ale epitesti.ro, ambulanţa SMURD TIM s-a deplasat de urgenţă la Penitenciarul Mioveni, de acolo de unde a venit o sesizare cu privire la o persoană inconştientă.

Din primele informaţii, este vorba despre un subofiţer care lucrează la Penitenciar. La faţa locului a mai ajuns o ambulanţă SMURD.

A fost solicitat să intervină şi un medic. La această oră, manevrele de resuscitare sunt în curs! Se pare că a fost găsit în stop cardio-respirator.

Ştire în curs de actualizare

(Foto: descriptiv)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90