930 x122 grota rece

festival analogue

Succes răsunător! Peste 10.000 de oameni în prima seară la Festivalul Analogue!

Succes răsunător! Peste 10.000 de oameni în prima seară la Festivalul Analogue de la Mioveni, zona Făget!

Citiți și: The Motans, live la Festivalul Analogue din Mioveni

Mii de oameni s-au strâns în această seară la Festivalul Analogue, în ciuda ploii care nu a încetat să cadă din această după-amiază.

 

Bineînțeles, BUG Mafia, trupa care a ales să cânte după mult timp într-un concert oficial, a „spart” boxele în această noapte magică la festival.

 

„Distracția” – este cuvântul de ordine a miilor de oameni care s-au strâns la prima ediție și cu siguranță, nu ultima, a celul mai mare festival organizat vreodată în județul Argeș.

Trupe de renume internațional se reunesc pe scenă, începând din aceasă seară, continuând mâine (sâmbătă) până duminică, inclusiv.

Reamintim câteva nume sonore de artiști și trupe care sunt prezente sau vor fi în zilele viitoare alături de miile de oameni care participă la festival: Asaf Avidan, B.U.G. Mafia, Jesse Ware, JP Cooper, Morcheeba, Rudimental DJ, Dubioza Kolektiv, Subcarpaţi, Zdob și Zdub, Irina Rimes.

ePitești vă va ține la curent cu imagini și informații în timp real din timpul acestui mega-festival organizat ireproșabil de echipa Centrului Cultural Mioveni, în frunte cu managerul Alin Călinescu (foto) care a reușit să aducă mari nume ale muzicii internaționale pe scenă, și totodată, sponsori uriași, printre care: Vodafone Romania, Red Bull,  George primul Banking inteligent -BCR (Main Partener), Pepsi, Ciuc Premium, Aperol Spritz, Johnnie Walker, Delta Invest, Vectrum Solutions, Alpha maap, Natisan, Cipcos Mar, Optima, Beciul Domnesc Compania, La Fantana, Kafune, Aldestar, Sistemath, Supernova, Cinema Trivale, Haappy Cinema.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3