EcoMoto 930×122

autostrada

autostrada-bucuresti-pitesti

SUDUL ARGEŞULUI VA FI LEGAT DIRECT DE AUTOSTRADA SPRE BUCUREŞTI

Autorităţile judeţene vor începe marţi lucrările de reabilitare a drumului dintre Recea şi Negraşi, unul dintre cele mai importante din sudul Argeşului. În curând vor fi demarate şi lucrările care vor asigura o legătură directă între sudul judeţului şi autostrada Bucureşti-Piteşti. Investiţia privind drumul dintre Negraşi şi Recea va fi suportată de Regia de Drumuri a judeţului.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

Pe de altă parte, se caută soluţii în vederea realizării unei legături directe cu autostrada Bucureşti-Piteşti pentru locuitorii din zona Slobozia, care altfel sunt nevoiţi să facă un ocol foarte mare pentru a ajunge la acest important tronson de autostradă.

Legătura directă ar urma să fie realizată prin conjugarea eforturilor judeţelor Argeş şi Dâmboviţa, iar traseul va fi Slobozia-Ştefan cel Mare-Petreşti-A1. Ar fi vorba de asfaltarea a doar trei kilometri de drum din traseul de 20 de kilometri care face legătura directă, deci efortul financiar nu ar fi mare.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3