Donaris 930 x 122

alarmă

Sună alarmele în Pitești!

Au sunat alarmele în această dimineață, în Pitești. Totul face parte dintr-un exercițiu de testare/verificare a sistemului de „Alarmă la dezastre”, în municipiu. Oamenii sunt rugați să nu intre în panică!

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

 

Comitetul local pentru situații de urgență anunță că, în vederea implementării măsurilor aprobate de către conducerea Ministerului Afacerilor Interne privind aprobarea organizării activităților din cadrul „Săptămânii Protecției Civile”, în data de 01.03.2023, în intervalul orar 10:00 – 11:00, va avea loc antrenamentul/exercițiul de alarmare publică, denumit generic „Miercurea Alarmelor” pentru verificarea funcționării sirenelor pe întreg teritoriul național, prin acționarea acestora.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Scopul exercițiului este de testare și verificare a sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare (parțial sau total) în situații de protecție civilă și de transmitere corectă a semnalului acustic de „Alarmă la dezastre”.

Semnalul „ ALARMĂ DEZASTRE” se transmite în caz de inundații, incendii de mari proporții, accident chimic, accident nuclear, fiind compus din 5 (cinci) sunete a 16 (șaisprezece) secunde fiecare, cu pauza de 10 (zece) secunde între ele.

Semnalul „ÎNCETAREA ALARMEI” constă într-un sunet continuu cu durata de 2 (două) minute.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Vasile spune:

    Altceva bun nu au găsit decât să sune Alarme.😂😂😂

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3