EcoMoto 930×122

mâncarea de acasă

Sună ACUM și Meniul Zilei vine la serviciul tău sau acasă!

Sună ACUM și Meniul Zilei vine la serviciul tău sau acasă!

Citiți și: Când viața devine dificilă, unde apelezi sau la cine?

Te-ai gândit vreodată să mănânci ca acasă, dar fără să gătești? Ei bine, la restaurantul „Mâncarea de acasă” găsești exact asta! Preparate gustoase, gătite cu drag și cu gustul autentic al mâncării de acasă.

Citiți și: „Mâncarea de acasă” – mai bun nu se poate! Comandă acum la preț imbatabil

Acest restaurant este locul unde poți savura mâncarea preferată așa cum o făcea mama sau bunica. În fiecare zi de luni până vineri, localul te așteptă cu un meniu variat, cu preparate proaspăt pregătite și cu porții generoase.

Și să nu-ți faci griji, îi găsești ușor pe Șoseaua București – Pitești, la km.110, în clădirea IATSA din Ștefănești. Vino să te bucuri de o masă delicioasă și să te simți ca acasă!

La „Mâncarea de Acasă” găsești tot ce-ți dorești: meniul zilei delicios și preparate care sunt perfecte pentru a fi luate acasă.

Meniul zilei de astăzi, 11 martie 2024:

Prețul acestui meniu este doar 24 de lei. Da, ai auzit bine! Meniul zilei la doar 24 de lei.

Și asta nu e tot. În plus față de meniul zilei, restaurantul pune la dispoziție clienților și un meniu variat din care pot alege:

Și știi ce e super? Restaurantul livrează la tine acasă sau la birou!

Mai mult decât atât, pentru locuitorii din Pitești, Ștefănești, Mărăcineni, Bascov și Bradu, livrarea este complet gratuită, fără nicio limită de comandă.

Așa poți savura o masă delicioasă fără să pierzi timpul cu deplasări.

Sună la 0730 047 325 ca să plasezi comanda pentru livrare la domiciliu.

Și nu uita, comanda trebuie plasată până în ora 10.40 pentru a te bucura de o livrare în timp util.

Dacă vrei să afli mai multe despre meniu sau pentru alte detalii, poți vizita pagina de Facebook a restaurantului, „Mancarea de ACASA”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3