New Profesional Consult 930 x 122

cfr

Super contract în Argeș! În sfârșit se întâmplă

Super contract în Argeș! În sfârșit se întâmplă

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

CFR Infrastrucutră anunță că a fot semant contractul pentru restaurarea Gării Regale din Curtea de Argeș.

Concret, este vorba despre „elaborarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor de reparaţii, reabilitare şi restaurare a clădirii de călători din Staţia CF Curtea de Argeș”.

Citiți și: Accident cu 2 mașini, lângă Kaufland!

Contractul este în valoare de 8,74 milioane lei.

Asocierea S.C. EURAS S.R.L – S.C. ARHING S.R.L (România) va elabora proiectul tehnic și va executa lucrările de reparaţii, reabilitare şi restaurare a clădirii de călători din Staţia CF Curtea de Argeş.

„Menționăm faptul că lucrările de reparaţii, restaurare şi reabilitare a clădirii de călători se vor realiza doar cu materiale şi tehnici specifice, compatibile cu cele originale, în baza avizului emis de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, Gara Regală din Curtea de Argeș fiind clădire arhitecturală, declarată monument istoric de importanță națională și se regăsește în Lista Monumentelor Istorice”, transmite sursa citată.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Megelea spune:

    Toate garile de pe traseul Pitesti Curtea de Argeș ar trebui reabilitate .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3