930×122 CUMPANA 5

Supernova Pitești

Super Sâmbăta în centrul comercial Supernova Pitești. Clienții sunt așteptați cu super reduceri

Mâine, în centrul comercial Supernova Pitești, va avea loc Super Sâmbăta  –  ziua în care magazinele din centrul comercial își așteaptă clienții cu super reduceri!

Citiți și: Un nou spațiu de relaxare în Supernova Pitești

Vizitatorii centrului comercial vor putea beneficia mâine de super promoții și reduceri de până la 60% la articole fashion în magazinele: Sinsay, Reserved, House, Cropp, Mizar, Nissa, New Yorker, LC Waikiki, Takko, Ribbon, Diferit si Colin`s.

Citiți și: Așa ceva n-a văzut Piteștiul!

Dacă sunteți în căutare de produse cosmetice sau ochelari de soare – Optiblu si  Xpert Beauty au reduceri de până la 50%.

La Mobexpert veți găsi reduceri de 15% la mobilierul de bucătărie și 20% la mobilierul pentru baie.

Coccodrillo și Junior au pregătit și ei reduceri de până la 38% pentru cei mici. Oferte și discount-uri veți găsi și la CCC, Benvenuti, Salamander, Animax, Orange și GSM Planet!

Magazinul Decathlon a pregătit o tombolă pentru clienții care fac cumpărături mâine, oferind ca premiu o trotinetă Oxelo în valoare de 499,99 lei, iar cafeneaua Gloria Jean`s oferă 50% la cea de-a doua băutură cumpărată.

Hipermarketul Carrefour își așteaptă clienții cu reduceri de 20% sub forma unui cupon de cumpărături la: bere, espressoare, bagaje și produse pentru animalele de companie.

Super Sâmbăta are loc în cea de-a treia sâmbătă din fiecare lună și reprezintă ziua cu cele mai multe reduceri oferite de magazinele prezente în centrul comercial!

Detalii despre Super Sâmbăta și magazinele care au pregătit mâine reduceri găsiți aici: Facebook

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90