930 x122 grota rece

jupitercity

SUPEREROII sună adunarea la Jupiter City! – Expoziție cu ACCES GRATUIT

SUPEREROII sună adunarea la Jupiter City! – Expoziție cu ACCES GRATUIT.

Ți-ai pregătit deja lista cu cele necesare pentru începerea noului an școlar și te pregătești să mergi la shopping ? Atunci îți facem o propunere de nerefuzat: vii la Jupiter City și îți faci toate cumpărăturile necesare într-un singur loc, fie că vorbim de rechizite, haine sau accesorii.

Noriel, Intersport, Mobexpert, LC Waikiki, H&M, Decathlon, Coccodrillo, Junior sau Carrefour vă așteaptă cu oferte speciale pentru întoarcerea la școală.

Și pentru a putea îmbina utilul cu plăcutul, în perioada 28 august – 6 septembrie,  îți vei putea întâlni SUPEREROII preferați într-o expoziție fantastică!

Captain America, Superman, Spider Man, Iron Man, Cat Woman, Joker, Batman, Wasp, Teenage Groot și Hulk te așteaptă să vă fotografiați împreună!

Pentru că la școală și nu numai, toți copiii sunt SUPEREROI!

Accesul la expoziție este GRATUIT!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3