930 x122 grota rece

Supernova Pitești

Supernova, cea mai tare surpriză! Toată lumea e așteptată

Supernova, cea mai tare surpriză! Toată lumea e așteptată

Citiți și: Supernova a făcut anunțul serii: Se întâmplă mâine!

Supernova Pitești demonstrează constant că pune pe primul loc confortul și satisfacția clienților săi, oferind mereu evenimente memorabile și experiențe unice pentru întreaga familie.

În această joi, 13 iunie, de la ora 18:00, centrul comercial devine epicentrul distracției pentru copii, organizând spectacolul interactiv „Pirații și comoara fermecată”.

Citiți și: La Supernova Pitești se întâmplă ceva ce n-a văzut lumea! Nu ratați

,,Dilu și Dila – personajele îndrăgite de copii vin joi la Supernova Pitești

Joi, 13 iunie, de la ora 18:00, Supernova Pitești devine epicentrul distracției pentru copii, prin intermediul spectacolului interactiv <Pirații și comoara fermecată>.

Acest eveniment captivant îi va purta pe cei mici într-o aventură plină de surprize.

Spectacol interactiv <Pirații și comoara fermecată>

Cu ajutorul simpaticelor personaje Dilu și Dila, copiii vor fi invitați într-o lume fascinantă unde vor putea participa activ la căutarea comorii fermecate.

Dilu și Dila sunt două personaje îndrăgite de copii, cunoscute pentru personalitățile lor jucăușe și aventuroase.

Supernova, cea mai tare surpriză! Toată lumea e așteptată

Dilu, un personaj curios și plin de idei, și Dila, plină de veselie și optimism, au devenit populari prin numeroase spectacole și emisiuni educative pentru copii.

De asemenea, ei sunt cunoscuți pentru proiectele lor interactive și educative pe YouTube, unde au o prezență activă prin canalul <Dilu Dila TV>.

Surprize dulci pentru toți copiii

Niciun eveniment nu este complet fără surprize dulci, așa că, și de această data toți copiii prezenți la eveniment vor primi dulciuri.

Super oferte de la parteneri

Pe lângă distracția garantată pentru copii, părinții vor avea parte de super oferte din partea partenerilor: Uncle John, Ice and Roll și locul de joacă Super Fun Place.”, anunță organizatorii.

Foto: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90