EcoMoto 930×122

Supernova Pitești

Supernova Pitești pregătește ceva spectaculos pentru clienții săi!

Supernova Pitești pregătește ceva spectaculos pentru clienții săi!

Citiți și: Supernova te premiază! Cum poți câștiga premii inedite

A mai rămas doar o zi până la sosirea oficială a primăverii, iar Supernova Pitești este pregătită să aducă zâmbete pe buzele tuturor celor care își doresc să ofere cadouri speciale pentru luna martie.

Târgul de Mărțișor, organizat special pentru această ocazie, este locul unde poți găsi cele mai frumoase și originale cadouri pentru persoanele dragi.

Citiți și: Mâine – marea deschidere! Primii 100 de clienți vor primi un cadou

Tradiția mărțișorului este una dintre cele mai vechi și mai frumoase din cultura românească. Are rădăcini în timpuri străvechi.

În prezent, mărțișorul a devenit și un simbol al aprecierii și recunoașterii femeilor. Este oferit ca un gest de respect și admirație.

Vizitatorii vor descoperi aici o varietate de obiecte și cadouri speciale, pregătite cu grijă, perfecte pentru a fi dăruite persoanelor dragi.

Supernova Pitești pregătește ceva spectaculos pentru clienții săi!

La Târgul de Mărțișor vei găsi o varietate de produse minunate. De la mărțișoare tradiționale și bijuterii, până la obiecte de decor sau accesorii unicat.

Există și mărțișoare dulci, cosmetice naturale și lumânări parfumate realizate manual. Fiecare stand este un mic univers de creativitate și frumusețe.

Târgul va fi deschis până pe 9 martie. Programul de vizitare este de la la 9:30 până la 21:30, oferind vizitatorilor suficient timp să găsească cadoul perfect.

Detalii, AICI

Surprizele nu se opresc aici. Vineri, 1 martie, de la ora 17:00, va avea loc o vizită specială la Supernova Pitești.

Jucătorii de la Fotbal Club Argeș Pitești vor veni și vor împărți flori și zâmbete doamnelor și domnișoarelor care se află la shopping.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90