Donaris 930 x 122

alegeri prezidențiale

Surpriză: Cine ar ieși președinte mâine dacă ar fi alegeri prezidențiale

Surpriză: Cine ar ieși președinte mâine dacă ar fi alegeri prezidențiale

Citiți și: Surpriză neașteptată: Primar din Argeș candidat la Cotroceni

Prima opțiune pentru alegerile prezidențiale, din postura de candidat independent, este actualul secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Acesta are aproximativ un sfert din intențiile de vot, după cum arată datele unui sondaj realizat de INSCOP (companie privată de cercetări sociale și marketing înființată în 2013).

Citiți și: Argeș. Vizită fulger de la cel mai înalt nivel!

De asemenea, potrivit aceluiași sondaj, contracandidatul ideal în turul 2 este George Simion, care ar pierde în fața posibililor adversari.

Mircea Geoană este urmat, în ordine, de Marcel Ciolacu, George Simion, Nicolae Ciucă, Diana Şoşoacă, Cătălin Drulă, Dacian Cioloş, Kelemen Hunor, mai arată sondajul, potrivit Digi24.

Surpriză: Cine ar ieși președinte mâine dacă ar fi alegeri prezidențiale

Peste jumătate dintre persoanele chestionate declară că vor merge la vot.

Următoarele alegeri prezidențiale din România se vor desfășura în 2024, acestea fiind primele alegeri care vor avea loc în același an cu cele parlamentare și locale după 2004.

Tot în 2024 se vor ține alegerile europarlamentare.

În premieră, cele patru alegeri se desfășoară în același an, conform Wikipedia.

Mai multe detalii despre subiect, AICI.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA