EcoMoto 930×122

grădină zoo pitesti

Surpriza de la ZOO! Acum s-a anunțat!

Anunț de la Primăria Pitești: Grădina Zoologică, deschisă de Anul Nou/Surpriza de la ZOO! Acum s-a anunțat!

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Primăria Pitești aduce vești bune pentru iubitorii de animale și pentru cei în căutare de activități în perioada Anului Nou.

Grădina Zoologică din Pitești va fi deschisă publicului în intervalul 30 decembrie 2023 – 1 ianuarie 2024, între orele 10:00 și 17:30, oferind o oportunitate perfectă de a petrece timp în aer liber, înconjurat de natură și animale.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Programul special de Anul Nou permite vizitatorilor să se bucure de frumusețile Grădinii Zoologice în ultimele zile ale anului și în prima zi a anului nou.

Ultimul bilet de intrare va fi emis la ora 16:30, asigurând astfel că toți vizitatorii au suficient timp pentru a explora și a se bucura de experiența zoologică.

Tarifele de intrare sunt accesibile, astfel încât evenimentul să fie deschis pentru un număr cât mai mare de vizitatori:

– 8 lei pentru adulți;

– 4 lei pentru elevi, studenți și pensionari;

– 4 lei pentru grupuri de peste 10 persoane.

De asemenea, copiii sub 3 ani și persoanele cu dizabilități (inclusiv însoțitorul acestora) beneficiază de intrare gratuită, facilitând accesul pentru toate categoriile de vizitatori.

Grădina Zoologică din Pitești promite o experiență plină de educație și distracție pentru întreaga familie.

Surpriza de la ZOO! Acum s-a anunțat!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90