Donaris 930 x 122

centru

Surpriză de proporții în centrul Piteștiului!

Surpriză de proporții în centrul Piteștiului!

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Update: 

Primăria Municipiului Pitești a instalat în Piața Vasile Milea, prin intermediul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului, un patinoar ecologic sintetic cu o suprafață generoasă de peste 700 mp.

Deschiderea patinoarului va avea loc pe 1 decembrie, începând cu ora 10:00. Patinoarul ecologic nu consumă energie electrică, apă sau combustibil, este prietenos cu mediul, iar întreținerea sa este ușoară, având o montare și demontare rapidă.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Suprafața patinoarului beneficiază de o garanție de 12 ani și poate fi folosită pe tot parcursul anului. După încheierea sezonului rece, aceasta poate fi împărțită în două patinoare de 300 mp și 400 mp, care vor fi instalate în parcurile din municipiul Pitești.

Pentru începători, sunt disponibile figurine ajutătoare pentru a facilita învățarea patinajului.

Programul de funcționare al patinoarului este între orele 10:00 și 22:00 (ultima intrare până la ora 21:00), cu o pauză de întreținere a suprafeței între orele 15:00 și 16:00.

Tariful de intrare este de 5 lei/oră, iar tariful de închiriere a patinelor este de 10 lei/oră (tarife aprobate prin HCL 256/2008).

Menționăm că accesul pe patinoar se realizează doar cu patinele speciale oferite spre închiriere de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.”, a anunțat Primăria.

Surpriză de proporții în centrul Piteștiului!

Știrea inițială: „Pasionații de patinaj, indiferent de vârstă, se vor bucura începând de pe 1 decembrie 2023 de patinoarul ecologic sintetic cu o suprafață de peste 700 mp, pe care l-am amplasat în Piața Vasile Milea!

Începătorii au la dispoziție figurine ajutătoare pentru facilitarea deprinderii sportului pe gheață.

Surpriză de proporții în centrul Piteștiului!

Patinoarul ecologic nu consumă energie electrică, apă sau combustibil, nu poluează mediul.

După încheierea sezonului rece, poate fi împărțit în două patinoare ce vor fi montate în parcurile din Pitești”, a anunțat în urmă cu puțin timp primarul Cristian Gentea.

Foto principal: Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3