New Profesional Consult 930 x 122

autobuze

Surpriză de proporții! Toți din autobuz au rămas „mască”! Cine s-a urcat

Surpriză de proporții! Toți din autobuz au rămas „mască”! Cine s-a urcat

Citiți și: Oficial. De mâine, o nouă rută Publitrans într-o localitate din Argeș

Cristian Gentea, edilul-șef al Piteștiului, a fost însoțit de ceilalți primari ai zonei metropolitane într-o plimbare inedită.

Dan Stroe, alesul brădenilor, Gheorghe Stancu – al bascovenilor, Nicolae Dascălu de la Mărăcineni și Nicolae Velcea, prim-gospodarul Ștefăneștilor, au fost alături de primarul municipiului.

Citiți și: Anunț mare despre autobuzele Publitrans

Oficialii

Delegația aflată în vizită pe traseul amintit a fost mai mare: Lucrețiu Tudor, city-manegerul Piteștiului, Manuel Rotaru, director al SC. Publitrans 2000, Cristian Popescu, directorul ADI (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară) – Transport.

Jurnaliștii au urmărit pas cu pas desfășurarea evenimentului.

Îmbarcarea

Cu câteva minute înainte de ora 14, toți oficialii s-au adunat la stația de autobuz din vecinătatea Colegiului Tehnic „Armand Călinescu.”

Oamenii care așteptau mijlocul de transport fie pentru Ștefănești, fie pentru Topoloveni, au fost surprinși să-i vadă laolaltă pe politicieni.

Dar cei mai încântați au fost navetiștii din Ștefănești care au călătorit cu autobuzul nr. 9 împreună cu aleșii locali și ceilalți oficiali.

Și-au plătit călătoria!

Corecți, pentru a fi și un bun exemplu pentru toată lumea, cu toții au compostat bilete ori și-au plătit călătoria cu cardul!

Transportul metropolitan s-a extins și a cuprins și Ștefăneștiul de la 1 iulie.

Astăzi s-au inaugurat oficial traseele care leagă cele două localități.

Citiți și: Schimbări majore lângă Pitești datorită autobuzelor Publitrans

Felicitări

În câteva minute s-a ajuns la destinație: Zona Blocuri din Ștefănești. Dar a fost timp îndeajuns pentru ca primarului Cristian Gentea să i se adreseze câteva cuvinte de mulțumire.

Opinia publică îl consideră principalul artizan al amplului proiect intitulat generic: zonă metropolitană.

Ce urmează?

După un schimb de amablități cu câțiva localnici la capătul de linie al autobuzului nr. 9, în fața spitalului din Ștefănești, au urmat declarații oficiale.

Primarul Cristian Gentea a subliniat că extinderea transportului în zona metropolitană este rodul bunei colaborări dintre primarii implicați ai localităților care fac parte din inelul nr. 1 al zonei.

„În viitorul apropiat avem în vedere și cuprinderea comunei Moșoaia, așa ne propunem și suntem optimiști că vom reuși.” a precizat Cristian Gentea.

Declarații:

Vremuri apuse

Într-o atmosferă destinsă, sub soarele dogorâtor al zilei lui cuptor, toți oaspeții aflați în vizită la Ștefănești au făcut o poză de grup.

Strângeri de mâini, zâmbete, urări reciproce.

Politicienii s-au urcat apoi în același „nr. 9” pentru a se întoarce de unde au venit.

Localnicii care se adunaseră să-i vadă de aproape pe aleșii locali, au privit lung în urma autobuzului.

De acum începe pentru ei o altă etapă.

Beneficiază de transport modern, civilizat, datorită autobuzelor Publitrans.

555×222 grota rece

Comentarii

10 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Chiar nu va inteleg, oameni buni! Chiar nu vedeti ca „liniile” astea spre Stefanesti au o mare problema, ca autobuzele sunt aproape goale? Adica ele sunt aproape fara rost fiindca pleaca din centrul Pitestiului catre Stefanesti, deci nu deservesc decat cativa cetateni ai Stefanestiului veniti la distractie in Centru. Daca vroiau sa fie utile, deci sa-i serveasca pe navetisti, ar fi plecat din si s-ar fi intors in cartierele marginase, Trivale, Prundu, Gavana, ar fi luat pe parcurs toti angajatii care lucreaza in ambele orase. Asa, toti navetistii sunt nevoiti sa schimbe doua autobuze, nu e niciun castig, nicio facilitate. Dar ce sa ne miram, nenea Semafor nu e prea inteligent, pe el il intereseaza sa se pozeze. Pe vremuri cu fotbalisti care au ingropat FC Arges, iar acum prin autobuze aproape inutile…

  • Rdanai spune:

    Frumos, foarte frumos acest aspect. Dar compostoarele ale…. mai umblati putin la ele. 🤣

  • Laurlaur spune:

    Ce sa zicem , autobuze pline de PSD-iști . Uni cu metroul , alți cu autobuzul , tot , tot , o pune botul românul

  • Seriousam spune:

    Autobuze spre Albota pe când?Sunt o mulțime de firme până acolo unde lucrează foarte mulți piteșteni!

  • Tanase spune:

    Mai dese autobuze pe liniile 5B și 2B , asta vrem. Așteptăm și 40 minute ,în afara orelor de vârf. Cartierul Trivale nu este numai al celor cu vile și autoturisme proprii!

  • STN spune:

    nu pot sa cred , s-a urcat primarul in autobuz.. waaaau…

  • Ion spune:

    Bună ziua. Sunt mulți cârcotași în ce privește autobuzele, dar întrecut aceste linii de transport in comun existau către Ștefănești. Cine nu cunoaste vă rog frumos să o lăsați puțin mai ușor cu criticile

  • Eleonora spune:

    Ar fi mult mai bine dacă edilii s-ar sfătui și cu privire la asigurarea ordinii și siguranței publice în localitățile pe care le păstoresc, să pună la treabă pe cei care sunt plătiți cu bani frumoși să o facă! Se ajunge la disperare!

  • Cetățean al Urbei, Slătioarele/Băbana spune:

    Pe când și în ce An, cu transportul Metropolitan și în Slatioarele/de Băbana. Aici suntem uitați de toți cei îndreptățiți…. cu acest Primar Bebe Ivan, care nu face nimic pentru Comunitate,. foarte nepăsător și preocupat de toate, numai de Urbe, nu…… Transport/Nu, Gaze/Nu, Canalizare/Nu…Drumuri jalnice către Pitești. Absolut nimic…. Avem atâta frumusețe in zona asta din Padurea Trivale, însă nu se ocupă nimeni si de noi cei de aici…. Rușinos.

  • Dumitru Popescu spune:

    Ne plac compostoarele vintage! Sa nu le schimbați. E o senzație aparte cand iti capseaza biletul si devine mai palpitant cand controlorul se contrazice cu tine pe gaurile din bilet cum ca a fost compostat in alt autobuz… Era frumos sa se faca si statiile de autobuz tot vintage asa..dar am inteles ca ar costa 40 de mii bucata si ma aștept sa fie ceva foarte futuristic. Te transporta cumva din 2023 in 1960.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90