930 x122 grota rece

cartierul popa șapcă

Surpriză în Pitești! Zeci de locuri de parcare noi-nouțe

Surpriză în Pitești! Zeci de locuri de parcare noi-nouțe

Citiți și: Încep înscrierile la creșă! Toate informațiile necesare pentru obținerea unui loc

În Pitești au fost reabilitate 33 de locuri de parcare.

Citiți și: Oportunitate de angajare la Primăria Pitești!

Acestea se află în cartierul piteștean Popa Șapcă.

,,33 locuri de parcare reabilitate în cartierul Popa Șapcă

Primăria Municipiului Piteşti, prin Administraţia Domeniului Public, a finalizat, în luna august, lucrările de ,,Reparații parcare și alei pietonale bl. P21-P22, strada Țepeș Vodă”.

Surpriză în Pitești! Zeci de locuri de parcare nou-nouțe

A fost asfaltată o suprafaţă de aproximativ 1300 mp, facilitând reabilitarea unui număr de 33 locuri de parcare.”, transmite municipalitatea.

Sursă foto: Facebook Primăria Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Dumitru spune:

    in Eremia Grigorescu,aparținem aceleași comunități?

  • Danuta spune:

    pentru blocul 15L de pe Calea București chiar nu se găsește nicio soluție???????sunt câte 3 mașini una peste alta ca sa nu mai zic ca parchează și alte mașini straine

  • Minca marian spune:

    daca fiecare familie are câte 3 mașini de unde vreti locuri de parcare.mai grav este ca cei care au 3 masini si au un loc de parcare pentru o singura masina pe cele 2 le parcheaza pe la alte locuri unde noi locatari nu mai avem unde parca sa se desfinteze locurile cu plata sau sa se plateasca o suma mult mai mare decat 120 de roni pe an vreti loc de parcare plătit bani corespunzatori nu costul a 4 tigari pe zi

  • Cosmin spune:

    pt blocul C4,in spate la L5 nu se pot face noi locuri de parcare,administratorul și președintele bl de cel puțin doi ani i-mi spun k nu sunt locuri și nici cere pt parcare nu-mi da,iar alții au cate trei mașini iar eu proprietar nu mi se poate acorda un loc???

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3