NOR CURIER 930X122

certificat verde auchan

Surpriză neplăcută la Auchan: Ești vaccinat – intri, nu ești vaccinat – nu intri!

Surpriză neplăcută pentru clienții Auchan Găvana. Intră doar vaccinații!

Dacă în urmă cu aproximativ două săptămâni conducerea hypermarketurilor Auchan a decis montarea unor benzi despărțitoare pentru a delimita intrarea în magazin (cei care aveau certificat verde, vaccinați fiind cu schema completă, aveau intrare liberă iar cei fără certificat verde, nevaccinați impotriva Covid 19, puteau intra doar la cumpărături în Auchan, nu și la magazinele de pe Galerie), alte detalii cât și subiectul pe larg, AICI – Piteşti: Auchan Găvana a montat gard despărţitor pentru nevaccinaţi!, iată acum că, de azi (26 decembrie 2021), reprezentanții magazinului au revenit la verificarea tuturor clienților pentru acest certificat verde, atât de hulit de către unii oameni care nu sunt de acord cu vaccinarea împotriva Covid.

Benzile despărțitoare au dispărut de pe holul Galeriei Comerciale Auchan, dar la intrare în magazin este un reprezentant al hypermarketului care scanează cu un telefon dacă clienții care vor să intre, au certificat verde sau nu!

BINE DE ȘTIUT! 

Așadar, dacă mergeți la Auchan Găvana pentru cumpărături, trebuie să știți că puteți intra în hypermarket doar dacă dețineți certificat verde pentru vaccin împotriva Covid 19, schemă completă!

 

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

6 comentarii

  • Doru spune:

    surpriza e placuta. sunt vaccinat si ma.simt mai.protejat asa..

  • Smeureanu spune:

    Auchan nu mai primeste nevaccinatii. In consecință acești clienți sunt obligați sa comande online. Auchan a dezvoltat o afacere profitabila pe seama produselor pe care le livrează la comanda online: sunt produse aproape de expirare care in loc sa fie trimise băncii pentru alimente sunt trimise clienților prin curier.Multe din produsele livrate de Auchan la comanda online nu sunt conforme.Personal am primit carne refrigerată cu mazga,care expira in ziua livrării, iaurt ținut in magazin de 3 săptămâni,cu gust amărui,margarina rancezita,ceapa stricata, usturoi încolțit,citrice cu mucegai, ardei înmuiați etc

  • Ionescu spune:

    Care e surpriza neplăcută? Ești tu anti vaccin și nu-ți convine???

  • Baros spune:

    Pt Smeureanu.Daca vrei sa primesti produse conforme vaccineazate daca nu stai si inghite .😂😂😂

  • Luminita spune:

    Nu am mai fost la Auchan din octombrie. Nici nu am comandat online. Putem trai si fara aceste hipermarket-uri. Mancare se gaseste peste tot, nu trebuie sa faci un vaccin doar de dragul de a umple buzunarele acestor lanturi de magazine. Daca te vaccinezi din convingere, asta e alta treaba.

  • Florin spune:

    Nu sunteți sănătoși la cap !!!!!
    Pt toți cei care spun ca sunt vaccinați…..dacă sunteți vaccinați cum dracu sa va fie teama de nevaccinati ???.????
    Și dacă ești vaccinat și pozitiv dar nu ști????…atunci cine pe cine îmbolnăvește?????

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90