Donaris 930 x 122

motorină

Surpriză! Unde se găsește motorină la 6 lei/litru

Surpriză! Unde se găsește motorină la 6 lei/litru – Stația Peco mobilă care vinde motorină sub prețul pieței

Citiți și: Surpriză majoră în benzinării!

Motorina standard se vinde cu cel puțin 7 lei în toate benzinăriile din țara noastră, într-o zonă a României aceasta se dă cu 6 lei.

Mai precis, la bazarul din Iași, oamenii aduc motorină de peste Prut și o vând cu 6 lei/litru, cu 1 leu sub prețul pieței.

Citiți și: Șoferii au iar parte de emoții! Ce se întâmplă cu prețul carburanților

„În ultima vreme, în zona bazarului din CUG s-a descoperit o stație PECO mobilă ce are motorină la un preț mult mai mic. Având în vedere scumpirile din ultima perioadă, un grup de oameni au decis să pornească o afacere profitabilă cu motorină adusă de peste Prut. Prețurile oscilează undeva în jurul a 6 lei per litru, însă, dacă dorești o anumită cantitate, pot exista reduceri. Pentru șoferi este important doar prețul scăzut, în ceea ce privește calitatea nu se mai gândește nimeni la efecte”, scrie bzi.ro

Toată știrea, AICI – O stație PECO mobilă vinde motorină cu mult sub prețul pieței. Totul se negociază la furtun 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90