EcoMoto 930×122

târg de Crăciun Pitești 2021

Surprize la deschiderea Târgului de Crăciun de la Pitești

Sărbătorile Crăciunului încep cu surprize frumoase la Pitești!

În seara de Moș Nicolae, înainte de aprinderea iluminatului festiv, la ora 17:45, spiridușii Moșului, coborâți din poveștile și piesele Teatrului „Alexandru Davila”, secția „Așchiuță”, vor sosi în caleașcă la Pitești și vor împărți bomboane copiilor, pe traseul Piața „Vasile Milea” – Piața Primăriei.

La ora 18:00, va răsuna primul colind al acestui an, interpretat de Paula Seling. Luminile de sărbătoare vor fi aprinse alături de primarul municipiului, Cristian Gentea, și de cei mai mici dintre piteștenii prezenți în Piața Primăriei!

De la ora 18:05, corul mixt de la Biserica Domnească ,,Sf. Gheorghe” din Pitești, organizat la inițiativa pr. paroh George Neacșu și condus de George Popescu, student al Academiei de Muzică din București, va încălzi atmosfera Târgului de Crăciun Pitești 2021.

Aflându-ne încă în pandemie, participanții trebuie să respecte totuși regulile sanitare care se impun. Este vorba despre purtarea obligatorie a măștii sanitare în spațiul pietonal al Târgului de Crăciun și păstrarea distanțării sociale!

Cristina Munteanu, purtător de cuvânt al primarului piteștean, Cristian Gentea ne-a transmis că, accesul participanților va fi liber, nefiind condiționat de certificatul verde.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Ast Florentina spune:

    Bună ziua
    Știe cineva dacă la târgul de craciun de la Mioveni este accesul liber sau trebuie certificatul verde?

  • Toni spune:

    Felicitări primarului și consiliului județean că au hotărât ca in acest an să nu fure bucuria sărbătorilor ca in alte orașe…

  • No name spune:

    Unul dintre cele mai murdare orașe și urâțite este Pitesti.Datorita edililor care au fost aleși de majoritatea județului rosu Piteșt a devenit un oraș plin de gunoaie,iar cerșetorii agresează trecătorii în toată zona centrală.Se pare că administrația locală nu este interesată de acest aspect,ci doar de târgurile și circul pe care îl fac cu fiecare sărbătoare.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90