NOR CURIER 930X122

accident

Surse: Argeşeni implicaţi într-o cursă ilegală, soldată cu un grav accident pe un fost aerodrom

Surse: Argeşeni implicaţi într-o cursă ilegală, soldată cu un grav accident pe aerodrom.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

În cursul zilei trecute, un grav accident a avut loc pe un aerodrom din judeţul învecinat Teleorman. Un cititor ePiteşti ne-a relatat că la competiţia organizată fără autorizaţie au participat mai multe persoane din Argeş.

Pentru victime, doi minori, s-a intervenit inclusiv cu elicopterul.

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

Pe unii dintre ei îi cunosc, sunt din Argeş, sunt maşini cu numere de Argeş, au mai fost acolo. Fostul aerodrom este cunoscut de pasionaţii de astfel de curse. Nu ştiu dacă cel de la volan era de-al nostru, nu cred… dar merg des acolo„, ne-a transmis Marius R.

Pe parcursul „competiţiei” care a constat atât în drift-uri, cât şi „liniuţe”, unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o maşină staţionată şi apoi a fost proiectat în două persoane. Acestea se aflau pe fostul aerodrom din Siliştea Gumeşti, jud. Teleorman.

După o cursă ilegală, un tânăr de 17 ani, fără permis, a izbit în plin o mașină staționată. În urma impactului, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat în afara pistei și a lovit doi copii, unul de 9 ani, unul de 12 ani, care se aflau pe margine„, se menţionează pe totalimpact.ro.

 

 

Important de precizat este faptul că fostul aerodrom nu este drum public, prin urmare conducătorul auto nu poate fi tras la răspundere pentru că s-a urcat la volan fără permis.

Totuşi, ar putea fi pus sub acuzare pentru vătămare corporală.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3