EcoMoto 930×122

viteza excesiva

    Tânăr cu BMW, prins de polițiști gonind cu 156km/h pe Frații Golești

    În ziua de 14 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din Bradu, care conducea un autoturism pe strada Frații Golești, din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 156 km/h.

    Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

    Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

    Acesta nu a fost singurul șofer oprit în trafic de către agenții de poliție.

    Citiți și: Pitești. Șoferiță de peste 50 de ani, spaima șoselelor! A călcat accelerația până la podea

    În cursul aceleiași zile, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat o femeie, în vârstă de 22 de ani, din Pitești, care conducea conducea un autoturism pe b-dul Republicii, din Pitești, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

    În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

    Foto: descriptiv

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    2 comentarii

    • Calin Catalin spune:

      Pacat ca nu se fac mai des astfel de controale pe Fratii Golesti in special in zona blocurilor.
      Daca ar locui in zona cineva de la primarie sigur s-ar gasi solutii pentru reducerea zgomotului facut de masini si de motociclete care trec cu motoarele turate

    • Bemveu spune:

      Ar trebui ca amenzile sa fie mai mari in functie de viteza depasita fata de limta si suspendarea permisului lafel. Numai soferi de linie dreapta in Pitesti oricum.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90