930×122 CAPRA 5

accident

    TÂNĂR DE 19 ANI, CU OASELE RUPTE DIN CAUZA VITEZEI

    UPDATE: „Din cercetările preliminare, poliţiştii rutieri au stabilit că în jurul orei 04:00, un tânăr de 19 ani, din Ţiţeşti, care se deplasa pe DC 84 de pe raza localităţii de domiciliu, din direcţia DN 73 spre satul Valea Mănăstirii, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, în condiţii de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de beton. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, având mai multe fracturi la nivelul membrului inferior drept şi o fractură la nivelul membrului inferior stâng. Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, precizează ISU Argeş.

    Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

    Spre dimineață, pompierii au intervenit în localitatea Țițești la un accident rutier în care un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de beton.

    În urma evenimentului a rezultat o victimă. Este vorba despre un bărbat care prezenta o fractură la membru inferior drept. Militarii au reușit să-l extragă dintre fiarele contorsionate și l-au predat ulterior unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

    Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

    (Foto: descriptiv)

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90