New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

Tânăr de 19 ani prins în timp ce rula cu peste 100 km/h pe un mare bulevard din Pitești

Un tânăr de 19 ani a fost amendat și totodată a rămas fără permis de conducere timp de 90 de zile după ce a apăsat mai mult decât trebuia pedala de accelerație.

Citiți și: Pitești: Un șofer care se dădea mare cu scârțâit de roți a rămas pieton

Acesta a fost prins de polițiștii rutieri conducând cu peste 100 km/h pe bld. Republicii din municipiul Pitești.

În ziua de 27 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 19 ani, din Bradu, care conducea un autoturism pe bld. Republicii din municipiul Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 107 km/h.

Citiți și: Pitești: O șoferiță de 42 de ani a dat peste cap aparatul etilotest

Ca urmare ce celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conducere pentru 90 de zile.”, precizează IPJ Argeș.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 176 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 42.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 15 permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Un comentariu

  • marian spune:

    lau oprit din invidie ca a vazut ce bolid are nu ne mai facem bine
    felicitari proprietarului ca sa permis (nu contaza cum a facut bani)

570 X 90 CAPRA 3