930 x122 grota rece

accident

Tânăr de 20 de ani, drogat la volan! A ajuns cu mașina în lac

Un tânăr de 20 de ani din Piatra Neamț a consumat canabis, s-a urcat la volan și a ajuns cu mașina în lac. Împreună cu el în autoturism se aflau și alți doi prieteni.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Evenimentul rutier a avut loc marți, 7 februarie, în jurul orei 19:30, în Piatra-Neamț. Șoferul mașinii circula pe strada Bâtca Doamnei, când a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în albia lacului, notează Digi24.

„Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, atât conducătorul auto cât şi doi pasageri aflaţi în autoturism autoevacuându-se”, a declarat Ramona Ciofu, purtător de cuvânt IPJ Neamţ, potrivit sursei citate.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar și cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Canabis.

Pentru că a condus un vehicul sub influența substanțelor interzise, tânărul de 20 de ani s-a ales cu dosar penal.

Sursă foto: Digi24

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Mihai spune:

    Chiar am ajuns o țara de drogati,analfabeți, și lingăi pupincuristi care ne vindem pt 2 lei. Ar trebui făcute legi clare și pedepse mari pt drogati, anulate permisele etc. Important ar fi sa găsească mizeriile de milițieni cine le vinde droguri dar de sunt ai lor așa ziși ,interlopi’ niște sifoane jegoase care se cred jmecheri ca și-au trimis șotiile la produs

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90