New Profesional Consult 930 x 122

viteza excesiva

Tânăr de 22 ani, prins mergând cu 195 km/ora în localitate

Inconștiență dusă la extrem de un tânăr, în vârstă de doar 22 de ani, din Târgu Mureș, care a fost prins de polițiști mergând cu nici mai mult, nici mai puțin de 195 km/h pe un drum în care limita de viteză era de doar 50 km/oră.

Citiți și: Pitești. Șoferiță de peste 50 de ani, spaima șoselelor! A călcat accelerația până la podea

Informația a fost făcută publică de Poliția Română, pe pagina oficială de Facebook, fiind dată drept un exemplu de „AȘA NU”.

„Noi zicem așa: să conduci cu viteza de 195km/h, pe un sector de drum limitat la 50km/h, este un adevărat pericol, domnule conducător auto!

Citiți și: Au apărut imaginile care spun totul. Polițist târât cu mașina

Un nou exemplu de „AȘA NU!”.

Să ajungem cu bine acasă! Nu cu viteză!”, este mesajul transmis de Poliția Română, pe pagina oficială de Facebook.

Tânărul în cauză s-a ales cu o amendă în valoare de 2.900 de lei și cu permisul de conducere suspendat timp de 90 de zile.

Sursă foto: Facebook Poliția Română

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Lautarescu spune:

    La aceasta viteză, acest șofer ar trebui să plătească cu permisul pe viață și vreo 6 luni la bulau. Și mai apoi o să vedem mai puține accidente pe drumurile din România. Nu credeți?

  • Daniel spune:

    Corect. Pana nu se vor aplica astfel de sanctiuni, nu se vor linistii acesti vrajitori pe avioane.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3