EcoMoto 930×122

deces

Tânăr din Bradu, „ucis” de patima jocurilor de noroc

Este dramă la Bradu, acolo unde Eduard va fi condus pe ultimul drum. Tânărul, în vârstă de 32 de ani, și-a pus capăt zilelor vineri. Într-un moment de disperare, pe fondul nevoii acute de a juca la aparate și presat de datorii, s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc.

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Eduard era dependent de jocuri de noroc. Cheltuia sume uriașe în cazinourile din Pitești și, mai târziu, la Vâlcea – acolo unde se mutase de aproximativ 5 ani.

Surse din cercul de apropiați, prieteni din copilărie care l-au cunoscut de când era un puștan, spun că Eduard a intrat în depresie pe fondul dependenței de „aparate”.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

„A început să se împrumute la cămătari, sumele erau exorbitante. Nu pot să-ți spun cât, dar foarte foarte mari. Tatăl lui Eduard are foarte mulți bani. Degeaba, a continuat să-i toace la aparate și a intrat tot mai mult în datorii. Știu că soția a încercat să-l sprijine, mergând cu el la psiholog, psihiatru”, ne-a declarat una dintre surse.

„M-a sunt un prieten vineri să-mi spună că s-a aruncat de la etajul 6, la Vâlcea. Acolo se mutase de vreo 4 – 5 ani. Aveau o fetiță de 4 anișori și soția este însărcinată, aproape să nască.”, ne-a transmis o prietenă a acestuia.

Ziarele locale notează că Eduard s-ar fi sinucis de față cu soția care îl implora să nu facă asta.

Ultima discuție între Eduard și tatăl lui ar fi avut loc în urmă cu o săptămână, când tânărul a cerut, ca de obicei, bani mulți. De această dată, a fost refuzat, iar Eduard a replicat că „e ultima dată când mai vorbim”.

„Avea în cap chestia asta. Nu știu dacă a fost amenințat, e posibil, dar nu știu sigur. Știu că se împrumuta la cămătari. Probabil că la Vâlcea și-a făcut un alt cerc…  mă feresc să dau asemenea detalii”, ne-a mai transmis una dintre cunoștințele lui Eduard.

La Bradu s-a adunat deja foartă multă lume. E jale, rudele îl plâng pe băiatul care a fost acaparat de această „boală” tot mai frecventă în rândul tinerilor – dependența de jocuri de noroc.

Drama e cu atât mai mare cu cât Eduard era ultimul moștenitor pe linie directă. Părinții au mai avut un copil, care a murit acum câțiva ani. Acum l-au pierdut și pe Edi.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Tache Sebi spune:

    A avut tăticu bani. Asa ca mai e unu pe Facebook Robert Gorgan (Bogdan Pop) care instiga și arunca mii de Ron zilnic pe pariuri. Plus aia pe YouTube cu aparatele, plătiți bineînțeles de case pt reclame. Toți ăștia sa ajungă boschetari în strada. Ei au ales drumul asta…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3