New Profesional Consult 930 x 122

ionuț cătălin pandelea

TÂNĂR PITEȘTEAN, OPERAT DE URGENȚĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN. MEDICII I-AU SCOS UN RINICHI

Piteșteanul de 23 de ani care ieri a fost bătut și abandonat în spatele unui bloc din cartierul Războieni a fost operat de medicii de la Spitalul Județean de Urgență.

Citiți și: Criza de la Spitalul Județean ajunge la Ministerul Sănătății!

Ionuț Cătălin Pandelea a ajuns la unitatea medicală ieri dimineață, la ora 7:15, cu o ambulanță, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Andreea Vasile.

”Pacientul a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe cu politraumatism cranio-facial și toracic. A fost operat ieri, în jurul prânzului, fiindu-i extirpat rinichiul drept, care era rupt.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat la Spitalul Județean este aproape o minune

În Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a stat postoperator, iar astăzi a fost mutat în Secția Chirurgie. Este stabil, respiră singur, nu a fost nevoie să rămână în ATI”, declară pentru ePitești Andreea Vasile.

Ionuț Cătălin Pandelea a fost bătut de un alt piteștean, în vârstă de 28 de ani, Alexandru Robert M., agresorul fiind reținut de Poliție pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor. Detalii, AICI. (Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache