930 x122 grota rece

accident

Tânără de 21 de ani, beată, și-a distrus mașina

Update, ora 10:26, IPJ Argeș transmite: 

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

„În noaptea de 24 spre 25 septembrie a.c., în urma unui eveniment rutier petrecut în jurul orei 03:00, pe DN 67B, pe raza comunei Moșoaia, din care au rezultat doar pagube materiale, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au stabilit că persoana care conducea autovehiculul implicat în eveniment se afla sub influența alcoolului.

Astfel, persoana în cauză, respectiv o tânără de 21 de ani, din Pitești, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă cea în cauză a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice, conform art. 337 din Codul Penal. De asemenea, a fost dispusă măsura administrativă de suspendare a dreptului de a conduce, fiind emisă dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”

Update, ora 09:38, ISU Argeș transmite: „Paramedicii SMURD au monitorizat o persoană de sex feminin în vârstă de 21 de ani, care ulterior nu a avut nevoie de transport la spital.”

Știrea inițială, ora 07:49 – Accident grav azi-noapte! Mașină distrusă!

În această noapte, în jurul orei 04:00, un accident grav de circulație s-a produs pe raza comunei Moșoaia, sat Smeura, în zona bisericii.

 

Potrivit primelor informații, un autoturism a intrat într-un cap de pod.

La volanul mașinii s-ar fi aflat o femeie.

Autoturismul a fost distrus în urma evenimentului rutier.

La fața locului s-au deplasat echipajele de salvare. În zonă traficul a fost oprit.

Deocamdată nu cunoaștem informații despre existența unor posibile victime.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Silviu spune:

    Este cumva legal ca persoanele din clip sa nu fie blurate ?!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3