930 x122 grota rece

adolescentă

Tânără dezbrăcată și cu sânge pe mâini, găsită când mergea fără direcție pe stradă!

Întâmplare halucinantă pe o stradă din Baia Mare. O fată aproape dezbrăcată și cu sânge pe mâini a fost văzută de mai mulți oameni mergând dezorientată pe trotuar, notează Antena 3.

Citiți și: Panică la Argeș Mall, în această seară!

Potrivit sursei citate, oamenii au întrebat-o ce s-a întâmplat, iar fata le-ar fi spus că a fost urmărită și nu știe cum a ajuns în acel loc.

Martorii au sunat imediat la 112. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță și trei echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare au sosit la fața locului.

Citiți și: Argeș. Tânără sechestrată de tatăl unei prietene. Fiica individului a sunat la 112

Pentru a afla ce i s-a întâmplat, atât cadrele medicale cât și polițiștii au încercat să discute cu adolescenta, însă nu prea au reușit. Fata, în vârstă de 18 ani, ar fi fost sub influența substanțelor halucinogene.

Într-un final, oamenii legi au identificat-o pe tânără și au aflat că nu a urmărit-o nimeni, iar rănile și le-a provocat singură.

Rănile de automutilare au fost superficiale și nu au necesitat tratament de specialitate. Totuși, medicii de pe ambulanță au vrut să o ducă la spital, însă fata a refuzat categoric astfel că a ajuns la sediul Poliției pentru audieri, mai notează sursa citată.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3