EcoMoto 930×122

fată

TÂNĂRĂ DIN ARGEŞ, OMORÂTĂ ÎN ITALIA

Tânără din Argeş, omorâtă în Italia. O tânără de 21 de ani din comuna Merişani, judeţul Argeş, care lucra ca damă de companie într-un local din Italia, a murit, sâmbătă, după o ceartă cu iubitul gelos, care aflat sub influenţa băuturilor alcoolice ar fi dat cu maşina peste ea.

Citiți și: Accident surprins LIVE de cameră! Greseala făcută de șoferul BMW-ului

Potrivit presei din Italia, după o ceartă aprigă petrecută la un local în care fata lucra, iubitul acesteia a plecat, dar a aşteptat-o şi, când a ieşit, a lovit-o cu maşina. Imediat după impact a oprit, a coborât din dubă şi a fost luat la bătaie de câţiva oameni care au asistat la scenă.

Tânăra a murit pe loc.

Citiți și: Argeș. Tragic! Bărbat accidentat mortal de un șofer de 77 de ani

Bărbatul care a dat cu maşina peste ea, un italian de 41 de ani, a fost reţinut de carabinieri. El era client frecvent al localului pentru că mergea acolo tocmai pentru a se întâlni cu românca. În ultimul timp cei doi se certau des. Trupul tinerei a ajuns la morgă pentru necropsie, iar cetăţeanul italian este acuzat de crimă şi se află în arest la domiciliu.

(Foto: bbci.co.uk)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3