Donaris 930 x 122

sechestrare

Tânără din Piteşti, sechestrată de fostul iubit ca să nu plece la mare cu actualul

Gelozia duce deseori la gesturi pe care oamenii din exterior le apreciază ca fiind absurde, cum este şi cazul pe care vi-l vom prezenta în cele ce urmează. În fapt, este vorba despre o tânără de 19 ani, din Piteşti, care a fost lipsită de libertate de către fostul iubit, pe nume S.A., când acesta a aflat că fata urmează să plece la mare cu actualul prieten.

Citiți și: Pitești: Și-a sechestrat fosta concubină, a bătut-o și a agresat-o sexual

Cu mintea înceţoşată de furie şi frustrare, bărbatul şi-a agresat fosta prietenă şi a urcat-o cu forţa într-un autoturism, apoi a „predat-o” la domiciliul acesteia, unde o aştepta tatăl. Nu este clar ce discuţii au fost între ei şi cum a explicat tânărul gestul, dar cert este că poliţiştii au intrat pe fir şi l-au identificat pe autor.

În urma audierilor, oamenii legii au ajuns la concluzia că S.A. este un individ periculos, prin faptele comise, şi l-au reţinut în cursul zilei de ieri.

Citiți și: (VIDEO) TÂNĂR ÎNCĂTUȘAT. ACUZAT CĂ A SECHESTRAT O FEMEIE

Poliţiştii de la IPJ Argeş vin cu precizări oficiale în acest caz:

„În ziua de 01 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, și au reținut un bărbat de 20 de ani, din comuna Petrești, județul Dâmbovița.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 23 iunie a.c., în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Pitești, bărbatul și-ar fi agresat fizic fosta prietenă, pe care ar fi urcat-o, cu forța, într-un autoturism, ulterior transportând-o la locuința ei.

După administrarea probatoriului, în ziua de 01 iulie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

(Foto: descriptiv / Sursa foto: observatornews.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Anonim spune:

    Poliția nu stie oare ca el a condus fara permis mult timp? Ca făcea înșelăciune cu permise false? Ca are multe ilegalități la activ?

  • Anonim spune:

    Poliția nu stie oare ca el a condus fara permis mult timp? Ca făcea înșelăciune cu permise false? Ca are multe ilegalități la activ? Plus ca o punea pe fata sa întrețină raporturi sexuale pe bani

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90