930 x122 grota rece

flagrant

TÂNĂRUL DIN PITEȘTI ACUZAT DE ȘANTAJ SEXUAL ESTE LIBER

Marius Niţă, tânărul în vârstă de 24 de ani din Piteşti acuzat de tâlhărie şi şantaj împotriva prietenei sale, de 20 de ani, tot din Piteşti, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Propunerea Poliției, care îl reținuse anterior pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, a fost, însă, respinsă. Potrivit deciziei de astăzi, Niță va fi cercetat sub control judiciar, măsură care presupune ca, în libertate fiind, să se prezinte periodic la Poliție după un anumit program timp de 60 de zile.

Potrivit Poliției Argeș, tânărul a ameninţat-o pe fată că dacă nu îi dă 1.400 de lei atunci va posta pe reţeaua de socializare Facebook poze indecente cu ea, făcute probabil în timpul întâlnirilor intime pe care cei doi le-au avut. Fata nu ar fi cedat presiunii şi a anunţat Poliţia Pitești, care a decis să organizeze un flagrant, cu sprijin de la Serviciul de Operaţiuni Speciale şi Serviciul Criminalistic.

Citiți și: Argeș. Doi soți, atacați în propria casă! Agresorul, reținut pentru tentativă de omor

Conform aceleiași surse, în timpul flagrantului Marius Niță ar fi avut un acces de furie și i-ar fi luat fetei cu forţa telefonul mobil, dar a fost reţinut imediat de poliţişti şi acuzat de şantaj şi tâlhărie.

Toate au pornit de la faptul că tânărul nu ar fi acceptat ca prietena lui să-l părăsească. (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3