Donaris 930 x 122

comercianti

flori

TÂRGUL DE FLORI DIN PITEŞTI SE PRELUNGEŞTE PÂNĂ JOI

Primăria Piteşti a decis să le ofere comercianţilor care au standuri la „Simfonie” posibilitatea de a-şi vinde produsele până joi, săptămâna viitoare.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Iniţial, agenţii economici din zona centrală au ocupat spaţiile puse la dispoziţie de autorităţi doar pentru trei zile, cât durează în mod normal Simfonia Lalelelor. 160 de comercianţi din toată ţara, în special de flori, dar şi de produse de artizanat, au venit în Piteşti pentru „Simfonie”.

Preţurile la care sunt vândute florile şi alte produse sunt acceptabile, pentru orice buzunar. Cine are dare de mână poate cumpăra o magnolie cu 1.800 de lei, un lămâi cu 150 de lei sau un car cu pitici, evaluat la 500 de euro. Pentru cine se mulţumeşte cu mai puţin, muşcatele au preţuri începând de la 4 până la 10 lei, petuniile se vând cu până la 20 de lei bucata, lalelele cu 1,5 – 2,5 lei bucata, begoniile cu 2 lei bucata, iar orhideele au preţuri care variază de la 18 la 70 de lei, în funcţie de sortiment şi mărime.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Expoziţia dendro-floricolă de la Casa Cărţii va fi, însă, deschisă doar până mâine, la ora 18 fiind programată închiderea oficială a „Simfoniei”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3