930 x122 grota rece

Supernova Pitești

Târgul de Nunți din Supernova Pitești – solutia pentru organizarea nuntii perfecte

Târgul de Nunți din Supernova Pitești – solutia pentru organizarea nuntii perfecte

Citiți și: Supernova te premiază! Cum poți câștiga premii inedite

„Când vine vorba de planificarea unei nunți, stresul și provocările pot părea copleșitoare.

Soluția vine de la centrul comercial Supernova Pitești care, începând de azi, până duminică, găzduiește Târgul de Nunți, locul în care fiecare detaliu al nunții voastre poate fi conturat și planificat economisind timp și energie.

Citiți și: Mâine – marea deschidere! Primii 100 de clienți vor primi un cadou

Indiferent dacă sunteți la începutul planificării sau dacă aveți deja idei clare despre cum vă doriți nunta, acest târg este destinația perfectă pentru a găsi tot ce aveți nevoie.

Evenimentul găzduiește o gamă variată de furnizori. Oferă cuplurilor acces la cele mai recente trenduri și servicii în domeniul organizării nunții de vis.

În cadrul Târgului veți descoperi rochii de mireasă și de ocazie spectaculoase, costume elegante pentru mire, servicii de fotografie profesionale.

Și aranjamente florale impresionante, verighete, saloane de evenimente, cofetării și desigur, agenții de organizare a evenimentelor.

Târgul de Nunți din Supernova Pitești – solutia pentru organizarea nuntii perfecte

Un avantaj semnificativ pentru cuplurile vizitatoare este oferta specială a furnizorilor, care vin cu reduceri atractive pe toată durata târgului.

Este o oportunitate unică de a obține servicii și produse de calitate la prețuri avantajoase, contribuind astfel la bugetul vostru de nuntă.

Programul de vizitare este 9:30 – 21:30”, transmit reprezentanții centrului comercial.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3