EcoMoto 930×122

Pitesti

POSIBILUL VIITOR PREMIER VREA CA PITEȘTI-SIBIU SĂ FIE DIRECT AUTOSTRADĂ

După cum v-am informat, Călin Popescu Tăriceanu a făcut astăzi o scurtă vizită oficială în judeţul Argeş. Președintele Senatului a vizitat două unităţi economice: una din comuna Bascov, Ronera Rubber, şi o alta din Piteşti, Subansamble Auto.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Tăriceanu, care a fost anunţat ca viitor premier dacă Victor Ponta va ajunge preşedintele României, a vorbit despre proiectele pe care le are în vedere ca fiind prioritare pentru judeţ. Un subiect important abordat în conferința de presă organizată la Consiliul Județean a fost cel legat de construirea autostrăzii Piteşti-Sibiu. El a spus că în cazul în care va ajunge din nou la conducerea Executivului va susţine în continuare realizarea autostrăzii ca prioritate naţională.

„Un drum expres, aşa cum este prins în Master Planul național de transport să se facă mai întâi, nu este suficient. Trebuie să facem direct autostradă pe ruta Piteşti-Sibiu. Nu este vorba de o abordare politică, ci de una economică. Schimburile comerciale se fac pe axul Est-Vest, de la Constanţa la graniţa cu Ungaria, iar din acest motiv autostrada este vitală. Nu e, aşadar, doar o problemă a Piteştiului, ci a întregii Românii. Nu ne putem apuca de un drum expres cu gândul că apoi îl vom face autostradă.”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90