NOR CURIER 930X122

apa

Tatăl lui Randi, în CL Pitești: Stopați această înșelătorie!

Tatăl lui Randi, în CL Pitești: Stopați această înșelătorie!

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Ștefan Ropcea, tatăl cunoscutului artist Randi, a mers azi în Consiliul Local Pitești.

A vorbit, din nou, despre contorizarea separată a apei potabile utilizată la udarea grădinilor/spațiilor verzi amenajate în proprietățile cetățenilor.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Iar consilierilor locali le-a fost adusă la cunoștință o informare referitoare la memoriul pe care tatăl lui Randi l-a adresat inclusiv Instituției Prefectului pe această temă.

„Aștept să dezbateți problema (…) De 12 ani lupt pentru stoparea acestei înșelătorii. Am adrese de la București, de la Minister…

Eu vreau apometru ca în alte orașe. Am adrese de la Miercurea Ciuc, de la Alexandria, de la Timișoara unde se acceptă montarea apometrului”, a spus, printre altele, fostul profesor de fizică, în prezent pensionar.

Tatăl lui Randi, în CL Pitești: Stopați această înșelătorie!

Iată tot ce a spus Ștefan Ropcea în Consiliul Local:

 

 

Precizăm că nu este pentru prima dată când tatăl lui Randi merge în Consiliul Local pentru a vorbi pe marginea acestui subiect. Și în 2022 a mai procedat în acest fel.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3