Donaris 930 x 122

Pitesti

TAXIMETRIŞTII DIN PITEȘTI, AŞTEPTAŢI SĂ DEA ORTUL POPII

Nu oricine poate să practice taximetria. Este nevoie de un atestat special emis de Primărie, iar reglementările legale în vigoare fac dificil accesul la această meserie.

Citiți și: Vestea momentului! S-a anunțat când va fi gata autostrada

În momentul de faţă în Piteşti există 885 de taximetrişti activi, în condiţiile în care în anul 2007 pe piaţă erau nu mai puțin de 1.900! Pe lista de aşteptare de la Primărie pentru atestare se mai află alte peste 100 de persoane.

Vor avea, însă, de aşteptat mult şi bine până vor intra pe piaţă. Primăria nu mai acordă niciun aviz până când în Piteşti numărul taximetriștilor nu va coborî la maxim 724, conform normei impuse de lege: patru taximetre la 1.000 de locuitori. Mai direct spus, speranţa celor de pe lista de aşteptare este legată fie de decesul unora dintre taximetriștii aflaţi în activitate, fie de retragerea unora mai rapidă de pe piaţă.

Citiți și: Pitești. Accident mortal pe Depozitelor! A fost lovit de un TIR

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90