NOR CURIER 930X122

craiovei

TEAMĂ ÎN CRAIOVEI: „SUNT POSIBILE TRAGEDII!”

Îngrijorați, mai mulți piteșteni din cartierul Craiovei revin cu o nouă sesizare pe adresa Primăriei cu privire la o mai veche problemă. Rămasă, iată, nerezolvată.

Citiți și: Pitești. Lumea le primește GRATUIT în piețe!

Pe partea dreaptă a străzii prelungirea Craiovei pe sensul de urcare până în intersecţia cu strada I.L.Caragiale funcționează o vulcanizare auto, un service auto şi un depozit de materiale de construcţii. Ce îi nemulțumește pe petiționari?

Potrivit reclamanților, trotuarul din dreptul acestor societăţi este zilnic ocupat pe toată lăţimea lui de autovehicule ale salariaţilor şi ale clienţilor vulcanizării, service-ului și depozitului.

Citiți și: Decizie de ultim moment! Se întâmplă la Bazinul Olimpic

„Vă rugăm să dispuneţi urgent verificări, mai ales în privinţa service-ului auto. Trotuarul din faţa lui este efectiv blocat de autoturisme. Sunt posibile tragedii, ţinând cont că prin zonă circulă copii care merg şi care vin de la şcoală, femei cu copii în cărucior și bătrâni!

Trotuarul trebuie urgent redat pietonilor!”, se arată în sesizare. (Foto descriptiv – cartierul piteștean Craiovei) 

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90