EcoMoto 930×122

accident

Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Două persoane sunt cercetate după ce au înscenat un accident rutier cu două autoturisme de lux și au cerut despăgubiri firmelor de asigurări.

Cei doi bărbați, de 37 și 40 de ani, au fost conduși la audieri.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

,,În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în orașul Costești, la locuinţele unor persoane cercetate pentru săvârşirea infracțiunilor de tentativă la înșelăciune privind asigurările, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații, în formă continuată.

Din cercetări s-a stabilit că, la data de 29.05.2023, doi bărbați, de 37, respectiv 40 de ani, ambii din orașului Costești, ar fi înscenat un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme cu valoare de piață ridicată, ulterior solicitând despăgubiri firmelor de asigurări.”, transmite Poliția Argeș.

Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Având în vedere suspiciunile privind veridicitatea evenimentului rutier declarat, asiguratorul a respins dosarul de daună.

Două persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru audieri.

Activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș.

Foto: Descriptiv

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3