New Profesional Consult 930 x 122

Flyeralarm

CUM TE POATE AJUTA O TIPOGRAFIE ÎN AFACERI?

Cum te poate ajuta o tipografie să ai succes în afaceri?

Promovarea unei afaceri cu ajutorul materialelor promoționale personalizate reprezintă o metodă eficientă prin care te faci cunoscut și apreciat, prin care îți mărești portofoliul de clienți sau prin care poți atrage noi parteneri. E important să știi că numai o tipografie poate garanta pentru calitatea materialelor printate, pentru tirajul necesar și implicit pentru dată limită, adică termenul efectiv de execuție a materialelor respective.

Pentru că acum avem la îndemână promovarea digitală, te poți gândi că folosirea unor materiale promoționale personalizate nu mai contează atât de mult. Secretul este să folosești astfel de materiale de calitate (atât în ceea ce privește printul cât și designul), iar acestea pot fi la fel de eficiente. Flyeralarm a înțeles care sunt nevoile clienților și faptul că ei au nevoie de calitate în tot ceea ce fac pentru ca afacerea lor să fie de succes și de aceea viața Flyeralarm este dedicată tiparlui. Specialiștii în domeniu procesează aproxmativ 15.000 de comenzi și coordonează peste 20.000 de colete pentru ca acestea să ajungă în cel mai scurt timp la destinatar.

La această tipografie digitala cu renume în Europa se produc și comercializează articole tipărite sau produse de advertising pe piața corporatistă (B2B). Toate produsele sunt manufacturate exclusiv în Germania, unde se folosește o tehnologie de ultimă generație, în diverse locații de tipărire care aparțin acestui grup.

Dacă vă e teamă de calitatea produselor atunci când trebuie să faceți comenzi online, la Flyeralarm puteți solicita mostrarul de hârtie cu peste 40 de tipuri și gramaje diferite sau pachetul de mostre cu diverse produse tipărite ei. Flyeralarm garantează pentru calitatea materialelor printate, pentru tirajul necesar și implicit pentru data limită, adică termenul efectiv de execuție a materialelor respective. Prin standardizare și optimizare continuă a proceselor de producție Flyeralarm oferă produse de print digital la o calitate înaltă cu prețuri foarte atractive. Pentru echipa Flyeralarm fiecare client contează!

De un an și jumătate, Flyeralarm este prezentă și la Sibiu, cu o gamă din ce în ce mai largă de printuri mediatice, de la flyere până la bannere de mari dimensiuni. Activitatea pe care se bazează succesul lor este printul, mai exact tipărirea unor produse mediatice cu specializare pentru produsele destinate clienților comerciali, de la firmele care sunt la început de drum până la corporații mari. Toate produsele comercializate sunt tipărite în Germania, folosindu-se tehnologie și mașini de print digital și offset de ultimă generație de la producători de talie mondială, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP.

Pe lângă tipărirea offset de tiraj mare se bucură de succes și tipărirea digitală cu costuri mai reduse. La Flyeralarm se tipăresc zilnic invitații, flyere atractive, broșuri, carti de vizita de mare impact, autocolante, facturiere personalizate, foi cu antet, afișe, grafică și machetare sau diverse materiale de care clientul are nevoie. Calitatea este asigurată de un grup de experți. Echipa din România a fost formată cu experți din tipografie, care au beneficiat de training-uri și cursuri de perfecționare în Germania, pentru a putea mai apoi să ofere o consiliere competentă a clienților de la noi din țară.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3