930X122 MAIA

Arges

ARGEȘUL, PROMOVAT PRIN JOCURILE VIDEO ȘI APLICAȚIILE PLAY ROMANIA

Argeșul, alături de alte 18 județe ale României, va fi promovat prin jocurile video și aplicațiile platformei PLAY ROMANIA.

Citiți și: Acțiune-mamut! Un afacerist din Argeș este anchetat

PLAY ROMANIA reprezintă o platformă multimedia, un mediu virtual educativ, ludic și interactiv de promovare a comorilor turistice și culturale ale României prin intermediul jocurilor video, al aplicațiilor și conținutului web interactiv.

Platforma PLAY ROMANIA va fi lansată oficial și în Pitești (la o dată care urmează să fie anunțată) în cadrul evenimentului PLAYFEST ROMANIA. Este vorba despre primul festival itinerant multimedia care promovează județele României prin jocuri video, aplicații și conținut web. Lansarea online a platformei va avea loc vineri, 30 octombrie, data de la care jocurile și aplicațiile PLAY ROMANIA vor fi disponibile pentru download.

Citiți și: Judecătorie inaugurată cu fast, în Argeș! A costat peste 4 milioane €

Cu putere de exemplu, iată o parte din felul în care este promovat județul Timiș:

Precizăm că Platforma PLAY ROMANIA, creată de Marghiol Nicolae și Iulian Năstăsache, este o platformă unică în lume prin scopul ei de a folosi jocuri și aplicații în promovarea turismului și culturii unei țări.

Împreună cu un ghid imaginar, Mihai, cei interesați vor putea în curând să (re)descopere virtual frumusețile turistice și culturale ale județului Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA