Arges

ARGEȘUL, PROMOVAT PRIN JOCURILE VIDEO ȘI APLICAȚIILE PLAY ROMANIA

Argeșul, alături de alte 18 județe ale României, va fi promovat prin jocurile video și aplicațiile platformei PLAY ROMANIA.

Citiți și: Cod Galben: Atenționare hidrologică!

PLAY ROMANIA reprezintă o platformă multimedia, un mediu virtual educativ, ludic și interactiv de promovare a comorilor turistice și culturale ale României prin intermediul jocurilor video, al aplicațiilor și conținutului web interactiv.

Platforma PLAY ROMANIA va fi lansată oficial și în Pitești (la o dată care urmează să fie anunțată) în cadrul evenimentului PLAYFEST ROMANIA. Este vorba despre primul festival itinerant multimedia care promovează județele României prin jocuri video, aplicații și conținut web. Lansarea online a platformei va avea loc vineri, 30 octombrie, data de la care jocurile și aplicațiile PLAY ROMANIA vor fi disponibile pentru download.

Citiți și: Hipertensiunea, diabetul și cancerul fac ravagii în Argeș

Cu putere de exemplu, iată o parte din felul în care este promovat județul Timiș:

Precizăm că Platforma PLAY ROMANIA, creată de Marghiol Nicolae și Iulian Năstăsache, este o platformă unică în lume prin scopul ei de a folosi jocuri și aplicații în promovarea turismului și culturii unei țări.

Împreună cu un ghid imaginar, Mihai, cei interesați vor putea în curând să (re)descopere virtual frumusețile turistice și culturale ale județului Argeș.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441