930 x122 grota rece

bioshock-3

Bioshock 3: Infinite

Irrational Games a dezvăluit aseară ce înseamnă misteriosul 8 ce apărea pe site-ul www.whatisicarus.com: în realitate, era vorba despre inelul lui Moebius care a fost înlocuit cu un trailer din Bioshock Infinite, cel de-al treilea Bioshock. De data aceasta, acțiunea se petrece în aer, așa că adio, oraș utopic subacvatic, ziua bună, oraș utopic zburător! Mă întreb când vor reveni cei de la Irrational cu picioarele pe pământ… În fine, în joc, vom regăsi așadar o atmosferă retro-futuristă, puteri telekinetice și un fel de big-daddies. Ia să vedem mai pe larg despre ce este vorba: bioshock-3-2
Acțiunea lui Bioshock Infinite se desfășoară în 1912 în Columbia, un oraș zburător pe deasupra Statelor Unite. Sloganul Columbiei este „Pentru credință, pentru rasă, pentru patrie”, ergo, locuitorii sunt niște patrioți extremiști și fac uz de dreptul lor de a purta arme. Foarte repede, orașul se dovedește a fi un fel de Death Star plină de naționaliști înarmați până-n dinți. Noi vom juca cu Booker DeWitt, un american cu suflet bun, plin de personalitate și agent de meserie. Scopul vieții noastre va fi acela de a o elibera pe minunata Elisabeth care a fost răpită încă de pe când era fecioară din cauza puterilor sale supranaturale. Odată ce am eliberat-o pe Elisabeta, fata ne va ajuta și ne vom putea combina puterile cu ale ei. Ca să vezi, taman ca în reclamele la cartele telefonice! De exemplu, fătuca poate face să apară un nor deasupra unei mulțimi și nouă nu va mai rămâne decât să-i trăsnim pe indivizi. Eroul nostru va putea invoca un stol de păsări și va putea face uz de telekinezie ca să-și dezarmeze adversarii, să facă arma să plutească prin fața acestora, după care să le tragă cu sete câteva gloanțe în freză. Din secvența de gameplay prezentată presei, se pare că vom avea parte de acțiune cu carul și că NPC-urile nu vor fi chiar atât de ostile ca în precedentele jocuri: de exemplu, vom putea da buzna într-un birt fără ca toată lumea să tragă în noi. Diferitele cartiere ale Columbiei sunt legate între ele de un sistem de căi ferate aeriene.


Bioshock Infinite seamănă binișor cu episoadele precedente, dar scenariul și background-ul nu sunt legate de primele două părți. Jocul va fi eminamente single player și va apărea pe PC, Xbox 360 și PlayStation 3 în 2012. (sursa: gameholic.net)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3