A fost lansat cel mai așteptat joc video al anului

„Call of Duty – Ghosts”, cel mai așteptat joc video al anului, a fost lansat în această săptămână și a generat încasări de 1 miliard de dolari în prima zi.

Jocul este dezvoltat de Activision și Infinity Ward și a fost lansat pe PlayStation 3, Xbox 360, Wii U și PC, urmând ca pe 15 noiembrie să apară pe PlayStation 4, iar pe 22 noiembrie pe Xbox One. Evenimentul de lansare a avut loc la Arena O2 din Londra, acolo unde jocul a fost testat pentru prima dată de către invitații prezenți la petrecere. Lansarea a fost marcată și în România de un site de profil, care a organizat o competiție între jucătorii amatori de „Call of Duty”. Câștigatorii au fost premiați cu console Xbox 360 Kinect, procesoare AMD, kit-uri de memorie Kingston și, bineînțeles, cu multe jocuri „Call of Duty – Ghosts”.

Pe lângă versiunea normală, „Call of Duty – Ghosts va fi lansat în două ediţii de colecţie: Hardened Edition şi Prestige Edition. (Foto: Overheat.ro)

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Robert spune:

    Salutare, Ghosts nu a facut 1 mld de dolari in prima zi, nici pe aproape…ceea ce a-ti aflat dumneavoastra sunt cifrele pe care activision le-a pus pe rafturile retail-ilor.Sunt absolut sigur ca au facut foarte multi bani, sute de milioane de dolari,dar in nici-un caz 1 miliard.


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441