SMART KIDS 930X122

android

GAMERII STRÂMBĂ DIN NAS! Jocul Gta San Andreas stârneşte nemulţumiri!

După numeroase întârzieri şi probleme de tot felul, Gta San Andreas, unul dintre jocurile de succes ale francizei şi cel mai cunoscut joc grand theft auto după Gta 5, şi-a făcut în sfârşit apariţia şi pe android.

Citiți și: ANDROID AUTO, DISPONIBIL ÎN ROMÂNIA

Seria grand theft auto este cunoscută ca fiind o colecţie de jocuri open world creată de Rockstar Games care are ca şi caracteristică primordială libertatea protagonistului şi implicit a jucătorului. Jocul necesită o versiune de android de la 3.0 în sus, ocupă aproximativ 2.5 Gb şi poate fi achiziţionat de pe Google Play la suma de 22,78 de lei.

La doar o zi de la apariţie, însă, San Andreas are parte de foarte multe review-uri negative. Mulți utilizatori ai platformei android se plâng de tot soiul de incompatibilități și bugg-uri care apar pe device-urile lor. ,,Îmi pare rău că mi-am cheltuit banii pe un joc pe care l-am aşteptat cu nerăbdare, dar care, din păcate, nu funcţionează!”, reclamă un utilizator. Să sperăm că viitoarele update-uri vor rezolva problemele actuale şi ne vom putea bucura la maxim de acest joc, care anii trecuți a făcut ravagii pe PC şi pe console. (Foto: rockstargames.com)

Citiți și: VA FI LANSAT AL 4-LEA JOC AL SERIEI FAR CRY

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90