EcoMoto 930×122

PS4

Sony pregateste lansarea lui PS4

Playstation 4 ar putea fi lansat in 2012, cu toata ca Sony nu a facut inca niciun anunt oficial, insa a precizat ca PS4 nu va renunta la discurile optice. Mai multe jocuri create special pentru Playstation 4 sunt deja in faza de dezvoltare, iar specialistii cred ca noua consola ar putea aparea pe piata in 2012, potrivit Yahoo News.

Expertii spun ca acest lucru nu inseamna ca noua consola este gata, ci ca dezvoltatorii jocurilor au fost deja informati asupra tehnologiei pe care sa o foloseasca pentru ca jocurile sa fie compatibile cu Playstation 4 si sa iasa pe piata in timp util.
Playstation a fost lansat in 1994, PS2 in 2000, iar PS3 in 2006, ceea ce ar insemna ca lansarea PS4 in 2012 ar fi plauzibila.Daca PS4 va fi lansat in urmatorii ani ramane de vazut, cert este ca Presedintele Sony Computer Entertainment Kaz Hirai a declarat intr-un interviu recent ca noua consola nu va renunta la discurile optice, chiar daca acum exista o tendinta de downloadare a jocurilor direct de pe internet. {loadposition emag}

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3