New Profesional Consult 930 x 122

playstation-move

Sony prezinta – PlayStation Move

Grupul japonez Sony a prezentat zilele trecute un sistem de control prin miscare al consolei de jocuri PlayStation 3 si care va costa mai putin de 100 de dolari.

Sistemul numit PlayStation PlayStation Move este un sistem de control la distanta fara fir, bazat pe miscare mainii, si care va fi disponibil pe noua consola PlayStation 3. Sistemul foloseste o camera instalata pe consola pentru a urmari miscarile utilizatorului, iar telecomanda are la unul dintre capete o bila care emite o lumina speciala pentru a putea fi recunoscuta de camera. Move va fi disponibil in magazine din toamna, au anuntat reprezentantii companiei. Compania nipona doreste in acest fel sa rivalizeze cu Nintendo, unul dintre liderii in acest domeniu al jocurilor, si cu Microsoft, care va lansa un astfel de sistem in acest an.

Desi la prima vedere controllerul PlayStation Move se aseamana cu telecomanda de la Wii, sunt cateva diferente notabile:
– Move are mai putine butoane decit telecomanda Wii, ceea ce il face mai usor de folosit – Move are un acumulator intern reincarcabil prin USB, in timp ce telecomanda Wii functioneaza cu baterii AA.
– Sub-controllerul lui Move este de asemenea wireless; controller-ul Nunchuk se ataseaza telecomenzii Wii prin intermediul unui cablu
– Move se foloseste de bila luminoasa si colorata pentru a detecta miscarea controller-ului de catre camera PlayStation Eye, ce va fi inclusa in pachetul Move.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3