930×122 CAPRA 5

uncharted-2-among-thieves

Uncharted II- nominalizat la cel mai bun joc al anului

Uncharted II: Among Thieves este nominalizat la jocul anului pe Playstation 3, si pe buna dreptate. Jocul este de-a dreptul senzational. Sunt putine titluri pe Playstation care sa foloseasca intreaga putere grafica de care este in stare consola de la Sony.
„U II” este unul dintre ele. Grafica este aproape fotorealista, depasind cu mult capacitatile tehnice ale unui PC sau ale unui XBOX 360. Numai kitul de instalare al jocului are 25 Gb. Actiunea din „U II” se desfasoara la cateva luni dupa ce a fost in Uncharted I. Ca sa va faceti o idee, luati toate Tomb Raider-urile, adaugati filmele cu Indiana Jones si mai piperati putin Call of Duty. Jocul se gaseste in magazine la pretul de 250 lei, pe care ii merita cu varf si indesat, asigurandu-va peste 20 de ore de joc continuu. Pentru gamer-ul de weekend asta inseamna cateva saptamani. Uncharted II este unul din jocurile pentru care merita sa iti cumperi PS3. Puteti urmari trailerul jocul mai jos.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90