Donaris 930 x 122

far cry 4

VA FI LANSAT AL 4-LEA JOC AL SERIEI FAR CRY

Toţi gamerii au jucat sau cel puţin au auzit de Far Cry, franciza video care a uimit prin grafica sa uimitoare încă de la primul titlu, prin libertatea pe care o oferă jucătorului şi prin luptele crâncene purtate cu inamicii.

Citiți și: VESTE BUNĂ PENTRU GAMERI! VA FI LANSAT ÎN CURÂND!

Ei bine, producătorul, Ubisoft, le pregătește o surpriză: anul viitor va lansa cel de al patrulea joc al seriei. Potrivit Eurogamer, Far Cry 4 urmează să fie lansat în prima jumătate a anului 2015 pe Pc, Playstation 4 şi Xbox One. Nici pentru acest joc nu s-au confirmat versiuni compatibile consolelor Playstation 3 şi Xbox 360. Se zvoneşte că Far Cry 4 va fi prezentat în mod oficial la E3 2014 în luna iunie.

Noul titlu al francizei va veni cu o schimbare majoră: pădurile tropicale şi temperaturile ridicate vor fi înlocuite de munţii Himalaya și clima lor rece. Jocul se va axa în continuare pe vânătoare şi pe cucerirea avanposturilor. De asemenea, va fi introdus un nou „mijloc de transport” – elefanţii, pe care jucătorul îi va putea călări şi folosi ca ajutor. (Foto: fiz-x.com)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3