930×122 CAPRA 5

telefoane mobile

IPHONE CU SPATE DIN PIELE DE ŞARPE / ALTE OFERTE PENTRU SNOBI

Un binecunoscut magazin online românesc a lansat ofertele de sezon estival, pentru cei dornici să se „afirme” în cluburile de fiţe de pe litoral cu telefoane unicat şi alte gadget-uri.

Citiți și: A furat un telefon de 2.300 de lei dintr-un centru comercial din Pitești

De pildă, puteţi achiziţiona un iPhone cu spate personalizat din piele, textura sugerând că ar fi de şarpe sau altă reptilă. Pe pagina cu specificaţii nu ni se precizeză exact despre ce animal sau extraterestru ar fi vorba.

Dacă 13.000 de lei vi se pare mult, puteţi să vă orientaţi către un Huawei Mate XS care costă „doar” 10.999 lei. La aceşti bani primiţi un dispozitiv de top care nu depăşeşte însă alte produse similare vândute la preţuri de trei ori mai mici.

Citiți și: TELEFONUL FURAT DE LA ORANGE PITEŞTI, CONFIRMAT CU SERIA DIN MAGAZIN

În fine, nu aveţi ce căuta la o petrecere exclusivistă fără ceas, iar în acest sens mi-a atras atenţia un „Breitling” la reduceri: 46.955 lei.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3