5g

ŞEFUL ANCOM, DESPRE TEHNOLOGIA 5G: „PUTEŢI VERIFICA TOATE RADIAŢIILE”

Într-un interviu acordat postului de televiziune Digi 24, preşedintele ANCOM, Sorin Grindeanu, a vorbit despre conspiraţiile care au apărut odată cu lansarea tehnologiei 5G.

Citiți și: 5G ÎN FUNDUL CURȚII

„De fiecare dată când omenirea a făcut un salt tehnologic au existat și asemenea luări de poziție. În momentul în care a s-a trecut la locomotivele cu abur, vă vor să verificați presa de atunci, așa cum era ea, și o să vedeți păreri ale multora, specialiști din acea perioadă, la 1800, care spuneau că dacă trenul merge cu mai mult de 40 de kilometri la oră se lichefiază organele. Am dat acest exemplu tocmai ca să explic mai bine frica de 5g, de tehnologie”, a spus Grindeanu.

„În urmă cu 8 luni, am lansat un site care e www.monitor-emf.ro, în care poți vedea în timp real toate radiațiile, nivelul lor în diverse locații, 24 de ore din 24. N-a existat nicio perioadă, măcar o singură dată să se depășească măcar un sfert din limita admisă”, a precizat şeful ANCOM ca să-i liniştească pe sceptici.

Mai multe detalii, AICI

[555x222px]Vara_2021_Tinerii_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441